Real Cookie Banner: GDPR & ePrivacy-samtykke til informasjonskapsler

Beskrivelse

Informasjonskapselbanner og samtykkestyring for ditt WordPress-nettsted – lett å overholde loven

Innhent samtykker i samsvar med GDPR (også kjent som DSGVO, RGPD, RODO, AVG) og Personverndirektivet (implementert i nasjonal lovgivning som ekomloven, TTDSG, LOPD-GDD, DTA, TLA, LEK). Finn tjenester, informasjonskapsler osv. og fyll ut all juridisk informasjon i informasjonskapselbanneret. Mer enn bare et informasjonskapselvarsel! Cookie utvidelsen utviklet spesielt for WordPress-nettsteder for å forenkle oppsettet.

Real Cookie Banner er en informasjonskapsel- og samtykkestyringsutvidelse. Innhent samtykke for å laste inn tjenester og sette informasjonskapsler for besøkende i samsvar med GDPR og ePrivacy-direktivet. I tillegg hjelper innholdsblokkere deg med å være kompatibel, selv om ditt tema, tillegg eller innhold laster stiler, skript eller iframes som overfører personopplysninger. Start nå med vår veiledede konfigurasjon og unngå rettslig risiko!

Skann nettstedet ditt og oppdag tjenester som krever samtykke!

Om bruken av utvidelsen fører til lovpålagt databehandling avhenger i stor grad av om tillegget er riktig konfigurert for ditt brukstilfelle. Det er ditt eget ansvar å sikre en korrekt konfigurasjon av utvidelsen.

Gratis Sandbox

Ønsker du å prøve Real Cookie Banner før du installerer det? Ta en gratis sandbox og utforsk!

Opprett en gratis sandkasse

Funksjoner i informasjonskapselutvidelsen

Samtykkestyring: Du kan anvende Real Cookie Banner til å lagre all nødvendig teknisk og juridisk informasjon om tjenester og informasjonskapsler for å oppnå informert samtykke. Du kan dra nytte av over 150 maler for tjenester og over 120 maler for innholdsblokkere som gjør det enkelt og raskt å tilby all den nødvendige informasjonen du trenger.

Innholdsblokker: Temaer, tillegg og annet laster vanligvis skript, stiler og innhold som overfører personopplysninger og setter informasjonskapsler før du har samtykke fra besøkende. Dette kan du vanligvis ikke kontrollere selv. Innholdsblokkere sørger for at disse funksjonene bare utføres etter at du har fått samtykke.

Tilpass design: Du kan designe informasjonskapselbanneret etter dine egne ønsker. Med over 20 designmaler og over 200 valgmuligheter kan du tilpasse informasjonskapselbanneret nøyaktig til dine behov. Fra farger og effekter til tekster, her kan du være kreativ! Alle endringer vises i en live-forhåndsvisning.

Veiledet konfigurasjon: Etter installasjonen vil sjekklisten veilede deg gjennom alle trinnene for å konfigurere Real Cookie Banner på en lovlig måte. Vi forklarer også de juridiske aspektene ved funksjonene og de juridiske konsekvensene hvis du endrer innstillingene. Slik at du raskt og trygt kan konfigurere informasjonskapselbanneret ditt!

Dokumentasjon av samtykker: I henhold til GDPR er det viktig å kunne bevise at en besøkende har gitt samtykke til bruk av informasjonskapsler og behandling av personopplysninger i tilfeller der det oppstår tvil. Med Real Cookie Banner dokumenterer vi samtykke og gir deg muligheten til å spore opprinnelsen til samtykket i ettertid. Dette sikrer at du er på den sikre siden, selv i verst tenkelig tilfelle!

Hjemmehørende i WordPress: Real Cookie Banner er en spesialutviklet informasjonskapselutvidelse for WordPress. Det er fullt innlemmet som et enhetlig tillegg i WordPress. Alle samtykker behandles og lagres på din server. Ingenting lastes ned fra skyen i besøkendes nettleser, noe som bidrar til å unngå eventuelle juridiske komplikasjoner.

You want a list of all features? Check it out on our website!

Støttede språk

Real Cookie Banner is available in English, German (informal and formal), French, Italian, Spanish, Portuguese, Polish, Dutch (informal and formal), Czech, Danish, Swedish, Norwegian Bokmål, Finnish, Greek, Romanian, Hungarian and Slovakian. Texts provided in service templates and content blocker templates are translated only in parts.

Flere språk vil bli lagt til snart! I mellomtiden kan du også tilpasse og oversette alle tekstene selv.

Alle funksjoner i Real Cookie Banner

Real Cookie Banner offers you a beginner-friendly consent management with content blocker. Consents are fully documented. The design is finely customizable and checked for compliance with the European Accessibility Act and WCAG 2.2 Level AA. Special features for professional users (only in PRO version) include geo-restriction, support for Google Tag Manager and Matomo Tag Manager, Google Consent Mode support, Transparency and Consent Framework (TCF) 2.2+ support and consent forwarding. In addition, Real Cookie Banner is a Google certified CMP for Google Adsense. It also offers support for WPML, Polylang, TranslatePress and Weglot, WordPress Multisite and a comprehensive documentation.

You find a list of all features with comprehensive details on our website!

Maler og kompatibilitet

Real Cookie Banner kan anvendes til å innhente samtykke for nesten alle verktøy, utvidelser og tjenester på WordPress-nettstedet ditt. Du kan enkelt lagre nødvendig juridisk og teknisk informasjon for informert samtykke i en tjeneste- og innholdsblokkering av samtykkeadministrasjonen.

Vi har kontrollert at de viktigste Google- og Facebook-tjenestene, YouTube, Vimeo eller Matomo samt populære WordPress-plugins som Elementor, Jetpack, WooCommerce, Wordfence eller Contact Form 7 og mange flere er kompatible.

The PRO Version of Real Cookie Banner comes with 150+ service templates and 120+ content blocker templates. These templates save you a lot of time by giving you all the relevant legal and technical information for a service to use it in accordance with the ePrivacy Directive and GDPR. Check out the complete list of all services with templates on our website.

Utviklervennlig

Du er en utvikler og ønsker å lage en utvidelses-modul for Real Cookie Banner eller gjøre ditt eget tillegg kompatibelt med vår informasjonskapselutvidelse? Vi hjelper deg gjerne!

WordPress-handlinger og -filtre samt REST API

Ta en titt på API-dokumentasjonen på nettsiden vår for å lære mer om hvordan du skriver kode som bruker funksjoner fra Real Cookie Banner.

Gratis support

Vi samarbeider gjerne med andre WordPress-utviklere. Hvis du trenger hjelp til å bruke produktet vårt i kodeprosjektene dine eller gjøre din WordPress-utvidelse kompatibelt med Real Cookie Banner, kan du åpne en ticket.

Skaff deg PRO-versjonen av Real Cookie Banner

Du vil laste ned gratisversjonen av dette tillegget, som inneholder alle kjernefunksjoner som lar deg laste inn tjenester og sette informasjonskapsler i henhold til GDPR og ePrivacy-direktivet.

PRO-versjonen vår har enda flere nyttige funksjoner og mange maler for tjeneste- og innholdsblokkering, noe som ikke bare gjør informasjonskapselbanneret mer fleksibelt, men også sparer deg for mye tid når du skal sette opp informasjonskapselbanneret i samsvar med loven. Les mer om PRO-versjonen.

Skjermskudd

  • Informasjonskapsel- og samtykkestyring
  • Innholdsblokkering
  • Tilpass design
  • Veiledet konfigurasjon
  • Dokumentasjon av samtykker
  • Integrert løsning i WordPress

Installasjon

  1. Gå til WordPress-backend
  2. Naviger til «Utvidelser (Plugins)» > «Legg til ny»
  3. Søk etter «Real Cookie Banner»
  4. Installer og aktiver utvidelses-modulen
  5. Gå til «Informasjonskapsler (Cookies)» i venstre sidefelt og start konfigurasjon av informasjonskapselbanneret

FAQ

Hvor finner jeg dokumentasjon eller brukerstøtte for utvidelsen?

Vi tilbyr en kunnskapsbase og rask brukerstøtte på nettstedet vårt. Vennligst åpne en support-ticket hvis du har spørsmål, problemer eller tilbakemeldinger om utvidelsen. Vi elsker å gjøre Real Cookie Banner enda bedre!

Finner Real Cookie Banner alle informasjonskapsler på nettsiden min automatisk?

Ja, Real Cookie Banner har en skanner som sjekker nettstedet ditt for brukte tjenester. Den anbefaler deg passende konfigurasjon av tjenestemaler og innholdsblokkeringsmaler. Den vil også varsle deg om ukjente tjenester på nettstedet ditt som kan kreve samtykke. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan tjenestescanneren vår fungerer, kan du sjekke vår kunnskapsbase.

Tjenesteskanneren er imidlertid ikke en informasjonskapselskanner. En slik skanner kan, hvis den i det hele tatt kan det, bare finne informasjonskapsler, men ikke foreta en juridisk vurdering av behandlingen av personopplysninger. Dessuten er det svært komplisert å finne alle informasjonskapsler, og de fleste såkalte informasjonskapselskannere finner ikke alle informasjonskapsler. Vi har forklart i detalj hvorfor det er slik i vår kunnskapsbase.

Er Real Cookie Banner gratis?

Ja, alle kjernefunksjonene i Real Cookie Banner er gratis, og du kan opprette et ubegrenset antall tjenester (cookies) og innholdsblokkere. Men de fleste malene for tjenester og innholdsblokkere som sparer deg for mange timers researcharbeid, er kun inkludert i PRO-versjonen. Les mer om PRO-versjonen.

Hva er forskjellen mellom Real Cookie Banner og Real Cookie Banner PRO?

PRO-versjonen gir deg mange tilleggsfunksjoner som

consent to data processing in insecure third countries, statistics about consents, advanced visual content blockers, cookie banner design presets, TCF support, geo-restriction
Google Tag Manager and Matomo Tag Manager support, consent forwarding or many service templates and content blocker templates. Learn more about the PRO version.

Hva er GDPR (også kjent som DSGVO, RGPD, RODO, AVG)?

Generell databeskyttelsesforordning (GDPR), også kalt GDPR, RGPD, RODO eller AVG i ulike regioner, er en omfattende personvernlovgivning som ble vedtatt av EU i 2018. Den har som mål å standardisere personvernlovgivningen i alle EUs medlemsland, beskytte EU-borgernes personopplysninger og samtidig regulere hvordan data behandles av organisasjoner. Personvernforordningen styrker enkeltpersoners kontroll over personopplysningene sine og gir dem rettigheter som tilgang til data, korrigering, sletting og muligheten til å motsette seg databehandling under visse omstendigheter. Den stiller krav om åpenhet, samtykke og ansvarlighet fra organisasjonenes side, og gjør dem ansvarlige for å sikre personvern og datasikkerhet.

Selv om GDPR har stor innvirkning på hvordan informasjonskapsler brukes på nettsteder, regulerer den ikke direkte bruken av informasjonskapsler. Reguleringen av informasjonskapsler faller inn under Personverndirektivet, ofte omtalt som «cookie-loven», som krever samtykke fra brukerne for lagring av og tilgang til informasjonskapsler på enhetene deres. Men siden informasjonskapsler kan lagre personopplysninger som brukerpreferanser eller informasjon om sporing av atferd, kommer GDPRs prinsipper om samtykke og åpenhet inn i bildet. Mens Personverndirektivet regulerer bruken av informasjonskapsler, setter GDPR et bredere rammeverk for beskyttelse av personopplysninger, noe som indirekte påvirker hvordan informasjonskapsler håndteres når de behandler personopplysninger.

Hva er Personverndirektivet (implementert i nasjonal lovgivning som ekomloven, TTDSG, LOPD-GDD, DTA, TLA, LEK)?

Svar

Personverndirektivet, også kjent som Cookie-direkivet, er et EU-direktiv som fokuserer på beskyttelse av personopplysninger i elektronisk kommunikasjon. Det krever at selskaper og nettstedsoperatører i EU innhenter brukernes samtykke før de lagrer eller får tilgang til informasjon på enhetene deres, for eksempel gjennom informasjonskapsler. Det er grunnen til at de fleste nettsteder i EU har informasjonskapsel-plugins, også kjent som dialogbokser for samtykke til informasjonskapsler eller informasjonskapselbannere. Medlemslandene har implementert direktivet i sin nasjonale lovgivning, noe som har ført til ulike navn på lovgivningen i forskjellige land, som ekomloven i Norge, TTDSG i Tyskland, LOPD-GDD i Spania, DTA i Nederland, TLA i Polen og LEK i Sverige.

Vurderinger

10. april, 2024
Wir verwenden die Pro-Version Real Cookie Banner seit ein paar Jahren auf mehreren Webseiten. Die Einrichtung geht ganz einfach. Das Ausblenden von abgelehnten Inhalten funktioniert einwandfrei.Vom Support haben wir schon oft wichtige Tipps erhalten. Die Support-Anfragen werden sehr schnell und professionell beantwortet. Eine ganz klare Weiterempfehlung!
8. april, 2024
I am using the PRO version. Much more cost effective than the cloud based competitors. Works great with WPML and supports consent forwarding to other sites, which is very important for our business.
2. april, 2024
Ich verwende die Pro-Version Real Cookie Banner schon seit langer Zeit für meinen Reiseblog. Die Einrichtung des Cookie Banners ist gut erklärt und funktioniert einfach. Ich hatte jetzt das erste Mal ein Problem mit einer Vorlage und habe den Support am Feiertag kontaktiert. Innerhalb von 1 Stunde wurde geantwortet. Mein Problem konnte inzwischen auch gelöst werden. Der Support-Mitarbeiter (Matthias) war sehr geduldig und hat mir immer wieder innerhalb kürzester Zeit geantwortet (auch wenn ich wohl die eine oder andere etwas "doofe" Frage gestellt habe). Besonders hervorzuheben ist, dass wir am Feiertag bis ca. 20.30 Uhr kommuniziert haben und das erste Feedback heute Morgen um 7.15 Uhr (!!!) in meiner E-Mail-Inbox war. Top!! Ich kann sowohl das Plugin als auch den Support sehr weiterempfehlen. Vielen Dank nochmals an dieser Stelle.
2. april, 2024
Das Plugin macht was es soll und ist zudem sehr Benutzerfreundlich. Viele Einstellungen werden automatisch gesetzt und man hat keine Arbeit damit. Vor allem aber auch ist der Support echt schnell und man konnte mein Problem sehr schnell lösen, welches sogar beim nächsten Update mit integriert wird. Kann ich nur empfehlen das Plugin.
26. mars, 2024
Nach einigem Suchen endlich gefunden: Real Cookie Banner ist ein Plugin, dass mir das nervige Thema DSGVO etwas erträglicher macht. Beeindruckend: der superschnelle Support, wenn man doch mal ein Problem hat!
21. mars, 2024
Das Tool bietet bereits in der kostenlosen Version sehr viele Konfigurationsmöglichkeiten und ermöglicht nach etwas Einarbeitung auch das Erstellen von eigenen Services und Content Blockern, sofern diese nicht bereits als kostenloses Template zur Verfügung gestellt werden. Die vollen 5 Sterne gibt es allerdings für den sehr schnellen und professionellen Support, der nach einer technischen Störung nach einem der automatischen Updates das Problem umgehend behoben hat.
Les alle 399 vurderinger

Bidragsytere og utviklere

“Real Cookie Banner: GDPR & ePrivacy-samtykke til informasjonskapsler” er programvare med åpen kildekode. Følgende personer har bidratt til denne utvidelsen.

Bidragsytere

“Real Cookie Banner: GDPR & ePrivacy-samtykke til informasjonskapsler” har blitt oversatt til 20 språk. Takk til oversetterne for deres bidrag.

Oversett “Real Cookie Banner: GDPR & ePrivacy-samtykke til informasjonskapsler” til ditt språk.

Interessert i utvikling?

Bla gjennom koden, sjekk ut SVN-repositoriet, eller abonner på utviklingsloggen med RSS.

Endringslogg

Changelog

Du kan se hva som er nytt i endringsloggen på nettstedet vårt!

Security notices

  • Real Cookie Banner 2.18.1 eller eldre hadde en XSS-sårbarhet. Den kunne utnyttes av innloggede WordPress-brukere med tillatelser til å administrere alternativer (hovedsakelig administratorer). Vi anbefaler på det sterkeste å installere oppdateringer til versjon 2.18.2 eller nyere!